Meille töihin?

Hae täyttämällä lomake!

Porukassamme ei hymy hyydy!

Vuosittain työllistämme 30-40 kausityöntekijää eri pituisiin työsuhteisiin. Tarvitsemme käsipareja istuttamiseen, kitkemiseen, poimintaan ja pakkaamiseen sekä muihin tilan töihin. Poimintatyöstä maksetaan urakkapalkkaa, joten ahkeruus palkitaan! Työsuhteen ehdot määräytyvät Maaseutuelinkeinojen työehtosopimuksen mukaan. 

Työntekijöiden on mahdollista majoittua tilallamme pihapiirimme rakennuksiin remontoiduissa 2-6 hengen huoneissa. Siistit keittiö-, wc- ja suihkutilat ovat kaikille yhteiset. Työntekijöillä on käytössään wifi-verkko, pyykipesukone sekä auto ruokakauppa-asiointia varten. Vapaa-ajalla on mahdollista esimerkisi käydä järvellä soutelemassa.

Mansikkapellolla työskentelyyn liittyy usein ennakkoluuloja ja harvalla on siitä aiempaa kokemusta. Lue tästä, mitä mieltä aiempien keskien työntekijämme olivat työstään ja oleskelustaan tilallamme! 

Haemme parhaillaan työntekijöitä kaudelle 2024. Odotamme työntekijöiltämme ahkeruutta, luotettavuutta, sitkeyttä työskennellä ulkona säällä kuin säällä sekä riittävän hyvää kuntoa ja terveyttä pellolla työskentelyä ajatellen.

Hakeminen tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake. Paikkoja täytetään pitkin talvea sitä mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy. 

Kysy rohkeasti lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse! 

Täytä lomake ja hae töitä!

Tällä hetkellä lomake löytyy englannin kieliseltä sivulta eli tästä.