Meille töihin?

Hae täyttämällä lomake!

Porukassamme ei hymy hyydy!

Vuosittain työllistämme 25-35 kausityöntekijää eri pituisiin työsuhteisiin. Tarvitsemme käsipareja istuttamiseen, kitkemiseen, poimintaan ja pakkaamiseen sekä muihin tilan töihin. Poimintatyöstä maksetaan urakkapalkkaa, joten ahkeruus palkitaan! Työsuhteen ehdot määräytyvät Maaseutuelinkeinojen työehtosopimuksen mukaan. 

Työntekijöiden on mahdollista majoittua tilallamme pihapiirimme rakennuksiin remontoiduissa 2-6 hengen huoneissa. Siistit keittiö-, wc- ja suihkutilat ovat kaikille yhteiset. Työntekijöillä on käytössään wifi-verkko, pyykipesukone sekä auto ruokakauppa-asiointia varten. 

Mansikkapellolla työskentelyyn liittyy usein ennakkoluuloja ja harvalla on siitä aiempaa kokemusta. Lue tästä, mitä mieltä kesän 2020 työntekijämme olivat työstään ja oleskelustaan tilallamme! 

Haemme parhaillaan työntekijöitä kaudelle 2021. Odotamme työntekijöiltämme ahkeruutta, luotettavuutta, sitkeyttä työskennellä ulkona säällä kuin säällä sekä riittävän hyvää kuntoa ja terveyttä pellolla työskentelyä ajatellen.

Hakeminen tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake. Paikkoja täytetään pitkin talvea sitä mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy. Hakemuksesi on voimassa 31.5.2021 asti, johon mennessä kaikkiin hakijoihin otetaan yhteyttä. 

Kysy rohkeasti lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse! 

Täytä lomake ja hae töitä!